Maldini se oporavio od koronavirusa, u teretani nije izdržao ni 10 minuta

Igračka legenda Paolo Maldini, oporavio se od koronavirusa. On je potvrdio krajem marta da su on i njegov sin ujedno i igrač Milana Daniel pozitivni na Covid-19.

Ipak na svu sreću sve je prošlo dobro, ali Maldini barem za sad osjeća posljedice virusa.

Legenda Milana Paolo Maldini (51) oporavio se od zaraze, kao i njegov sin Daniel (18). Paolo je nakon što se oporavio krenuo u teretanu ali kako kaže nije izdržao ni 10 minuta.

“Otišao sam do teretane prvi put nakon što sam se oporavio od koronavirusa. Nakon svega deset minuta treninga bio sam mrtav, nisam uopće imao snage, a to sigurno nije zbog toga što imam 52 godine. Uvijek sam trenirao, a to što mi se dogodilo u teretani je najbolji pokazatelj koliko je koronavirus opasan bez obzira u kakvom fizičkom stanju se vi nalazite” rekao je Maldini.

Daniel i Paolo imali su blaže simptome virusa te su se zbog toga oporavljali od kuće, ipak Paolu nije bilo nimalo jednostavno.

“Saznao sam da je prijatelj s kojim sam se nedavno vidio pozitivan na koronavirus, kao i jedna osoba s kojom sam radio. Ne znam tko je započeo lanac, ali odmah sam se javio doktoru te sam testiran i nakon dva dana stigao je pozitivan nalaz. Bio sam malo zabrinut jer jedan moj prijatelj koji ima respiratorne probleme trenutno je u bolnici u Legnanu i ne može spavati, ima noćne more. No, ja sam bolje – rekao je Maldini na početku samoizolacije” osvrnuvši se na Seriu A, dodao je:

“Vjerujem da će se održati neka završnica prvenstva, samo ne mogu reći kad. U fudbalu je nemoguće igrati i trenirati bez bliskog kontakta, a nije svaka momčad jednako zahvaćena ovim virusom. No, sad je bitno da ostanemo mirni i nadam se da ćemo, kad sve ovo prođe, znati cijeniti ono što imamo. Možda se nećemo svi promijeniti, ali ima onih koji hoće “ rekao je za kraj Paolo Maldini.