Dnevni horoskop: Blizanac pred novom poslovnom prilikom, Vaga strpljiva, Ribe žele promjenu

Danas će svi biti okupirani poslom i obavezama. Energija će biti pozitivna i povoljna za nove projekte pa će svi znakovi biti produktivni.

Nemojte zaboraviti uživati u radnim procesima, odvojite dovoljno vremena da bi revidirali ciljeve i pronašli nove izvore inspiracije. Riješite se starih poroka i klonite negativnih osoba.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Prikupite sve one informacije koje smatrate potrebnima, upijajte sve što vam drugi govore a pritom pokušajte ne otkrivati detalje svojih planova. Dan je povoljan za različita poslovna putovanja a obavezno poslijepodne odvojite za kave sa prijateljima i kolegama. Vidjet ćete da par osoba ima drugačije i ispravnije viđenje stvari.

BIK (20.04. – 20.05.)
Opustite se i slobodno malo uživajte u dosadašnjim postignućima i pohvalama kojih danas neće nedostajati. Ako imate nove ideje ili planirate pokrenuti projekt koji je potpuno drugačiji od svega što ste radili do sada, porazgovarajte sa kolegama kojima vjerujete. Nemojte obećavati drugima usluge koje ovise o više osoba.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Pomozite drugima jer ćete tako promijeniti vlastiti život i vjerojatno na svim životnim poljima krenuti u puno boljem smjeru. Mnogi će se naći pred novom poslovnom prilikom, nemojte oklijevati nego pokažite svoj talent i jasno dajte do znanja što očekujete. U ljubavi je izgledan rast ali samo ako ne komplicirate i ne optužujete.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako dozvolite da sve stane i počnete razmišljati o prošlosti odnosno svemu što ste mogli napraviti drugačije, postat ćete previše emotivni te donijeti pogrešnu odluku. Nemojte se baviti idealima, radije provjerite nove opcije i razmislite što sve možete napraviti a da vam donese više novca. Slobodno uzmite u obzir novu karijeru.

LAV (22.07. – 22.08.)
Budite malo ozbiljniji kada su u pitanju radni zadaci i klonite se humora jer bi ljudi mogli steći pogrešan dojam. Preuzmite kontrolu nad stvarima koje su povezane uz obrazovanje, poslovne projekte i volontiranje, jedino ćete tako dati svima do znanja da ste sposobni biti vođa. Vrijeme je da steknete povjerenje okoline.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Danas ćete puno bolje proći ako se fokusirate na kolege i poznanike umjesto na obitelj i njihove probleme. Ako odlučite pomoći nekom iz obitelji, očekujte kritike i optužbe na svoj račun. Ukoliko tražite posao, nemojte biti pasivni nego se radije usmjerite istraživanju da bi poslali zamolbu onim poduzećima koja vas doista privlače.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte unaprijed donositi zaključke ili stvarati mišljenje o drugima na temelju tuđih iskustava. Razmislite o tome planiraju li vas članovi obitelji podržati i imaju li uopće razumijevanja za ono što planirate na poslovnom polju. Ukoliko planirate putovanje, očekujte uspjeh koji će se odraziti na sva životna polja. Ostanite strpljivi.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte ništa odgađati, danas napravite sve što možete jer ćete biti iznimno uspješni te imati sreće sa okolinom. Informacije koje prikupite a koje su povezane uz novi projekt trebate što prije iskoristiti. Budite realni ali istovremeno razmišljajte kritički. Putujte samo ako morate i ako ćete time dobiti resurse ili usluge.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Dajte nadređenima do znanja da imate dugoročne planove na kojima radite i od kojih ne mislite odustati. Što se više uključite u timski rad, to ćete ostvariti veći uspjeh ali se nemojte upuštati u to ako imate skrivene namjere ili to činite da bi bili bliže simpatiji odnosno osobi sa kojom ste imali avanturu ili ste u tajnoj vezi.

JARAC (22.12.-20.01.)
Počnite razmišljati na drugačiji način. Okrenite se oko sebe jer postoje nove opcije koje vam mogu donijeti dodatnu zaradu. Vjerojatno imate vještinu koju možete ponuditi a koja nije uobičajena, odvojite trud i vrijeme da bi shvatili kome je možete ponuditi. Osoba koja ima iskustva lako će vam pomoći i još vas bolje usmjeriti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ako vam se čini da je netko za vas zainteresiran u poslovnom ili privatnom smislu, iskoristite to i istražite situaciju. Velike su šanse za to da ste već ostvarili odličan dojam ali ćete danas imati priliku ponovno istaknuti sve svoje kvalitete. Na svim životnim poljima budite otvoreni i spremni raditi stvari na potpuno nov način.

RIBE (20.02.-20.03.)
Promjena koju planirate je odlična ali da bi sve bilo kako treba i kako ste zamislili, morat ćete dokazati nekome da nemate skrivene namjere. Budite časni, razgovarajte iskreno te otvoreno recite svoje potrebe i očekivanja. Nije vrijeme za pretjerivanje, pokušajte ostvariti uspjeh sa onim sa čim trenutno raspolažete.