Dnevni horoskop: Ovan u emotivnim problemima, Jarac romantičan, Ribe emotivne

Prevladavat će društvenost, lagane teme, kreativnost i inovativnost dok će pojedine ljubavne situacije konačno doći do pomaka. Čim se riješite očekivanja čekaju vas ugodna iznenađenja.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Da bi udovoljili osobi koja vam je bitna u poslovnom smislu, morat ćete neke stvari preuzeti na sebe i presložiti prioritete. Mudro birajte svoje bitke, nemojte se suprotstavljati kolegama niti forsirati nešto što za sada nije najbolje prihvaćeno. Emotivni će problemi eskalirati ukoliko se ne povučete ili barem predložite kompromis.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte ulaziti u rasprave sa dugogodišnjim kolegama i suradnicima jer bi vas netko od njih mogao podsjetiti na staru pogrešku ili od vas zatražiti da ispunite staro obećanje. Prije nego što izjavite da nešto možete napraviti, posložite situaciju u svojoj glavi i imajte na umu rokove. Danas će u svemu najbitniji biti tajming.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte pretjerivati prilikom iznošenja poslovnih planova niti govoriti što bi sve trebalo napraviti nego se radije okrenite konkretnim djelima a ako baš morate nešto prezentirati, držite se isključivo činjenica. Netko će vas pokušati zbuniti ali sve ćete i dalje držati pod kontrolom ako se fokusirate na napredak a ne na glasine.

RAK (21.06. – 21.07.)
Rakovi rijetko kada pribjegavaju agresivnom ponašanju znajući kako to neće riješiti problem ali ćete danas ipak morati uložiti nešto više snage i barem povisiti ton glasa ako želite da drugi podrže vaše ideje ili poteze. Mogući su problemi sa nekim od radnih kolega, riješit ćete ih samo ako se ne povučete. Promjene su nužne.

LAV (22.07. – 22.08.)
Isplatit će vam se poslovno, osobito ako je usmjereno sklapanju novih poslova ili potpisivanju ugovora. Danas ćete na većini životnih polja voditi glavnu riječ i imati sve pod iskoristite to kako bi konačno neke stvari ostavili u prošlosti. Nemojte se zavaravati misleći da je vrijeme odmora, nastavite dalje istim tempom.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ako želite da stvari krenu smjerom koji vam odgovara, morat ćete se više potruditi i poraditi na odnosu sa onim osobama koje imaju moć donošenja odluke. Iskoristite svoju maštu i ostvarit ćete puno bolje rezultate. Dan je idealan za ulazak u nove ljubavne odnose ali i za pomirenja. Izgledna je promjena financijskog statusa.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte dozvoliti da vas emocije toliko poljuljaju da na kraju izgubite povjerenje u drage osobe i donesete lošu odluku koja će negativno utjecati općenito na vašu budućnost. Pripremite se na zauzimanje drugačijeg stava i pristupa jer ćete jedino tako doći tamo gdje želite. U ljubavi će najbitniji biti element iznenađenja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete se puno bolje slagati sa kolegama i prijateljima nego sa članovima obitelji. Držite se onih osoba koje su pozitivne i razmišljaju proaktivno ali nemojte odmah prihvaćati nekonvencionalne ideje ili se uključivati u rješavanje tuđih problema. Na poslu prezentirajte što želite ali ne nudite više nego što možete.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Riječi su uvijek slabije od djela ali ako danas pravilno nastupite, one će vas dovesti do nečeg što želite dulje vremena. Iskoristite svoju maštu i drugima stvari predstavite onako kako smatrate da je najpametnije. Slobodno izostavite poneku činjenicu ako mislite da ćete tako lakše doći do bolje poslovne pozicije ili novca.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte dozvoliti drugima da upravljaju sa vašim novcem ili karijerom. Zauzmite se za sebe iako ćete se u pojedinim trenucima osjećati vrlo nesigurno. Ako odlučite prešutjeti neke stvari i prilagoditi se mišljenju većine, samo ćete sebi stvoriti još više stresa. Romantični se odnosi mogu pretvoriti u nešto jako posebno.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
U dobrom ste periodu za rješavanje bilo kakvih poslova ili problema koji vas usporavaju ili negativno utječu na vaš rad. Puno će toga ovisiti o tome kako ćete se danas prezentirati drugima, posebno pripazite na neverbalnu komunikaciju. Ako želite ostvariti poslovni napredak ili se nadate povišici plaće, ostanite unutar granica firme.

RIBE (20.02.-20.03.)
Fokusirajte se na onu osobu sa kojom želite provesti više vremena. Naći ćete se pred dobrom prilikom a ako se malo potrudite mogli bi razviti kreativnu ideju koju imate godinama. Djeca će dosta utjecati na vaše odluke, nemojte nagliti niti biti previše spontani. U ljubavi će vam netko željeti pomoći, nemojte se ljutiti bez razloga.