Dnevni horoskop: Rak će se suočiti sa novim problemom, Lav zbunjen

Prevladavat će profinjenost i jasnoća a upravo će nam to pomoći da vidimo prave probleme i definiramo nove kratkoročne ciljeve. Poseban će naglasak biti na komunikaciji, sjetite se da je ponekad bitnije kako ćemo nešto reći od onoga što govorimo. Govorite iz srca, nemojte uljepšavati istinu niti od nje bježati.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Ako niste zadovoljni sa nečim što ste radili u prošlosti i želite ipak ostvariti bolje rezultate, ponovno se pozabavite istom tematikom ali uz drugačiji pristup. Nemojte pretjerivati sa poslom niti otkrivati ono što zbilja mislite. U privatnom životu otkrijte drugoj strani informacije kojima raspolažete i pokrenite otvorenu diskusiju.

BIK (20.04. – 20.05.)

Stvari ćete previše primati srcu, posebno ako morate raditi u timu ili u suradnji sa osobom sa kojom u prošlosti niste imali pozitivna iskustva. Ako vam se ne sviđa kako se situacija razvija, povucite se i dozvolite drugima da preuzmu glavnu odgovornost. Kada dođe pravo vrijeme imat ćete potrebno znanje i sve točne informacije.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Što će drugi znati manje detalja o onom na čemu radite, ostvarit ćete veći uspjeh. Element iznenađenja je ono što će vam omogućiti dobar ugled i pomoći vam da se istaknete u odnosu na kolege ali nemojte pretjerivati sa neuobičajenim idejama ili forsirati njihovu implementaciju. Osoba koju poštujete dat će vam dobar savjet.

RAK (21.06. – 21.07.)

Možete računati na savjet drugih ali nemojte se previše oslanjati na djela koja vam je netko obećao. Većina će vas se danas suočiti sa novim problemom a bez obzira na što se on odnosi, sigurno će biti izazvan nečijom neiskrenošću. Danas nemojte posuđivati novac, radije u miru sjednite i razmislite o tome sa čim raspolažete.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte dozvoliti da vas zbunjenost i promjenjive emocije odvedu na put koji ne zna za opraštanje i kompromis. Odmah se pozabavite privatnim problemima. Ako vam se mijenjaju interesi, otvoreno porazgovarajte sa onima koji su vam najbitniji u životu i dajte im do znanja što planirate u bližoj budućnosti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko se suočite sa previše zahtjevnim poslovnim izazovima, duboko udahnite i suzdržite se od naglih poteza jer će vam netko priskočiti u pomoć. Ljubavni će odnos danas krenuti u novom smjeru a većina će ostati zbunjena po pitanju svog statusa. Promjene kod kuće će biti nagle ali nemojte od njih bježati niti se povlačiti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete vjerojatno dobiti poklon ali će on doći na neuobičajen način. Dan je odličan za druženje sa ljudima koje smatrate inspirativnima, zajedno ćete steći nova iskustva i dobiti ideju za dalje. Oni od vas koji su u fazi bavljenja obiteljskim problemima trebali bi porazgovarati sa mlađim članovima obitelji da bi otkrili rješenje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imat ćete dojam da stvari izmiču kontroli te da se odjednom morate baviti ne samo sa svojim nego i sa tuđim problemima. Da bi izbjegli haos, vodite se time da bez obzira na ono što drugi od vas očekuju, morate raditi samo ono što vi smatrate moralnim i ispravnim. Nikad nećete moći zaboraviti i oprostiti ako previše popustite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete dosta skloni ekstravagantnom ponašanju a to se neće svidjeti onima koji promatraju kako se ophodite prema drugim ljudima i snalazite u novim situacijama. Koncentrirajte se na načine na koje možete zaraditi novac umjesto da ga trošite. Problem sa prijateljicom dovest će vas do toga da preispitate neke stare odluke.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako je ikako moguće, danas stavite posao na pauzu i posvetite se obitelji. Godit će vam boravak u prirodi, ležerna atmosfera i kave sa prijateljima. Ostavite dovoljno vremena za smirene razgovore sa bliskim osobama a prije nego donesete značajniju odluku o svojoj budućnosti obavezno im dajte do znanja koliko su vam bitne.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Nemojte dozvoliti da se netko poigrava sa vašim emocijama. Čim popustite pred nečijim zahtjevima ili krenete linijom manjeg otpora u nešto što ne odobravate, izgubit ćete kontrolu nad situacijom. Ubrzo će se otvoriti radno mjesto koje vas privlači, pratite što se dešava i budite strpljivi. Za pravu ljubav nikad nije kasno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Imat ćete potrebu podijeliti informacije sa drugima ali bi ih ipak trebali zadržati za sebe. Možete ostvariti napredak i doći do veće financijske sigurnosti samo ako ste pametni u vezi dogovora koji pokušavate realizirati, dozvolite drugoj strani da inicira. Staroj ideji pristupite na nov način da bi shvatili gdje ste griješili u prošlosti, piše tarot-horoskop.com.