Općina Centar će i ove godine podržati malonogometni Bajramski turnir

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je zajedno sa saradnicima ugostio delegaciju Organizacionog odbora tradicionalnog 29. Bajramskog turnira u malom nogometu.

Ovaj turnir već godinama organizuje MFK i FK „Vrbanjuša“. Predsjednik Organizacionog odbora Elvir Švrakić se zahvalio načelniku Ajnadžiću i Općini Centar na kontinuiranoj podršci ovom, kako je istakao, izuzetno značajnom turniru.

“Turnir će biti održan i ove godine. Naravno u skladu sa epidemiološkom situacijom prilagodit ćemo cijelu organizaciju kako bi maksimalno ispoštovali mjere u vezi sprečavanja širenja koronavirusa. Ovim putem se zahvaljujemo Općini Centar koja godinama pomaže u organizaciji ovog važnog sportskog događaja”, istakao je Švrakić.

Načelnik Ajnadžić je naglasio da Općina Centar i ove godine, kao i do sada podržava Bajramski turnir.

“Ova Općina kao društveno odgovorna lokalna zajednica godinama unazad podržava značajne kulturne i sportske manifestacije, a sa tom praksom ćemo nastaviti i u budućnosti”, dodao je Ajnadžić.

Alija Braco Hadžiosmanović, direktor turnira, se zahvalio načelniku Ajnadžiću na pruženoj podršci, ali i kompletnom Organizacionom odboru.