Druga sezona Netflixovog hit serijala “Neriješene misterije” ubrzo dostupna gledateljima

Druga sezona Netflixove hit dokumentarne serije “Neriješene misterije” (Unsolved mysteries) bit će dostupna na platformi 19. oktobra.

Kada je emisija prva put najavljena, producenti su otkrili da je snimljeno 12 epizoda, ali gledateljima je bilo do sada bilo dostupno samo šest.

“Neriješene misterije” je emisija koja se emitovala od 1987. do 2010. godine, a njeno ponovno snimanje pod pokrićem Netflixa, oduševilo je ljubitelje misterije i “true crime” sadržaja.

“U narednih šest epizoda, ‘Neriješene misterije’ će se fokusirati na još neobjašnjenih nestanaka, tragedija i bizarnih događaja”, saopćili su iz Netflixa.

“Možda upravo jedan gledatelj može riješiti neki od ovih slučajeva. Detektivi, novinari i članovi porodica nude prepričavaju intrigantne priče u ovom napetom serijalu proizvedenom od tvoraca originalne emisije”, saopćeno je, prenosi LadBible.

Iako još uvijek nije poznato o čemu se tačno biti riječ u novim epizodama, producent je otkrio da će jedna epizoda biti usredotočena na paranormalnu aktivnost.