Dnevni horoskop: Šta god radili, nemojte pokazati oklijevanje ili manjak samopouzdanja

Očekuju nas različiti planetarni utjecaji pa će tako dan prolaziti brzo i biti prepun intenzivnih dešavanja. Bit ćemo jako uspješni po pitanju komunikacije a mnogi će u poslu doći pred nove izazove koji mogu osigurati bolju financijsku budućnost. Šta god radili, nemojte pokazati oklijevanje ili manjak samopouzdanja.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ukoliko se u proteklo vrijeme trudite više nego inače a i dalje ne vidite da to donosi željene rezultate, budite slobodno agresivniji. Danas ćete moći uspješno manipulirati situacijama pa ćete tako svaku lako preokrenuti u vlastitu korist. Imat ćete konkurentsku prednost na svim životnim poljima stoga slobodno prihvatite izazove.

BIK (20.04. – 20.05.)
Iako vam neće sve ići od ruke niti će se stvari odvijati onako kako ste zamislili, opustite se i nemojte previše brinuti. Najviše ćete toga postići ako stvari zadržite za sebe i ne oslanjate se previše na pomoć okoline. U privatnom životu nemojte previše računati na faktor sreće a ako odlučite nešto nametati, mogli bi se razočarati.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Možete ostvariti jako puno ali samo ako se dobro koncentrirate i ako ste sigurni da nešto želite. Oni od vas koji planiraju putovanje, mogu očekivati uspjeh. Ukoliko planirate preseljenje ili zabavu, budite optimistični i slobodno otiđite korak dalje što se tiče organizacije. U ljubavi vas očekuje ugodna atmosfera puna podrške.

RAK (21.06. – 21.07.)
Već ćete se prijepodne naći pred novom i zanimljivom prilikom, slobodno je prihvatite ako smatrate da ćete time osigurati sebi ili ukućanima bolju budućnost. Budite oprezni kada su u pitanju kolege, taman kad pomislite da ste sve shvatili, netko će vas razuvjeriti i pokazati vam da su stvari potpuno drugačije. Vjerujte u sebe.

LAV (22.07. – 22.08.)
Oni od vas koji danas planiraju putovanje ili dulji razgovor sa osobom iz prošlosti, mogli bi naučiti životnu lekciju i shvatiti da je prošlost bolje ostaviti tamo gdje pripada. U ljubavi vas očekuju pozitivna dešavanja ali samo ako ste spremni napraviti korak više i pokazati svoje emocije. Večernje sate odvojite za opuštanje.
DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Budite oprezni ako planirate voljenoj osobi izraziti nove ideje jer su izgledni nesporazumi. Naime, ako ne budete dovoljno jasni, druga bi strana mogla pogrešno protumačiti vašu želju za većom slobodom. Pokušajte održati balans u obitelji tako što ćete biti dovoljno otvoreni i iskreni a istovremeno pokazati da imate stavove.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte brzati sa davanjem novca, čak i ako se radi o osobi od povjerenja. Budite spremni radije ponuditi svoje usluge ili pomoć. Ako se osjećate usamljeno, nemojte samo sjediti kod kuće i čekati da vas netko pozove van, izađite sami i vrlo brzo ćete sklopiti nova poznanstva. Nemojte biti razočarani ako se putovanje otkaže.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako uspijete kontrolirati nagle reakcije i suzdržite se od kritiziranja drugih, mogli bi doći do bolje financijske situacije i nove poslovne prilike. Budite strpljivi kada su u pitanju razgovori sa prijateljima i voljenom osobom inače ćete izazvati svađu i raspravu o problemu iz prošlosti. Budite obazrivi prema starijim članovima obitelji.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bit ćete dosta nestrpljivi i reagirati impulzivno pa bi mogli povrijediti one najbliže. Držite svoje emocije pod kontrolom inače bi vam se to moglo odraziti na zdravlje. Ljutnjom nećete postići apsolutno ništa, radije se udaljite i smirite te pokrenite razgovor tek kad pronađete rješenje ili kompromis. Ne zanemarujte obaveze.

JARAC (22.12.-20.01.)
Koliko god imali obaveza i planova, razmislite o tome da malo usporite tempo. Kroz jutro ćete biti skloni potrošiti previše novca, budite oprezni kako ne bi dugoročno povećali životne troškove. Oni od vas koji su slobodni mogli bi upoznati posebnu osobu koja će kasnije odigrati jako veliku ulogu i pokazati se stabilnom.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Oni od vas koji planiraju poslovno putovanje, sigurno će pronaći financijsku satisfakciju na koju računaju dulje vremena. Ukoliko vas očekuje važan poslovni sastanak ili pregovori, slobodno se oslonite na intuiciju ali izbjegavajte odmah davati odgovore. Uzmite u obzir sve savjete koje vam je nedavno dala voljena osoba.

RIBE (20.02.-20.03.)
Mogući su manji zdravstveni problemi zbog kojih ćete morati odgoditi dio obaveza. Iako njima ne trebate biti posebno zabrinuti, razmislite o tome da posjetite doktora ili promijenite prehrambene navike. Dan je idealan za ljubav i razgovore o budućnosti, posebno ukoliko ste već neko vrijeme nesigurni u namjere voljene osobe, piše tarot-horoskop.