Dnevni horoskop: Danas će u svemu postojati element haosa

Pripremite se na to da će danas u svemu postojati element haosa. Naglasak će biti na pravnim pitanjima, pravilima i procedurama. Potrudite se kako bi sve što vam je bitno stavili na papir i nemojte sakrivati činjenice.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete biti u gužvi a osobe koje vam stanu na put ili će vam se morati prilagoditi ili odustati odnosno odgoditi stvari za neki drugi dan. Imat ćete nekoliko prilika koje će vam dozvoliti da otvoreno kažete svoje mišljenje pa se tako riješite svega što vas nervira. Investicija neće biti onako povoljna kako će vam izgledati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Ako zaključite da morate dati od sebe više nego što trenutno možete ili se morate dodatno potruditi da bi nekoga pridobili na svoju stranu, velike su šanse da to nije vrijedno vašeg vremena ni truda. Ukoliko donesete nesmotrenu odluku, mogli bi eskalirati privatni problemi koji uključuju stariju osobu. Ništa ne odgađajte.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas će vam sve ići od ruke a situacija će se razvijati tačno onako kako ste isplanirali zato nemojte ništa mijenjati niti se povoditi za tuđim savjetima. Odvojite dovoljno vremena za kreativne aktivnosti koje vas privlače i provjerite mogu li vam se isplatiti. U privatnom će vam životu posebno pomoći osoba iz prošlosti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Budite spremni na kompromis i nećete imati nikakvih problema. Ukoliko ipak odlučite nešto nametnuti prijateljima i kolegama, vrlo ćete se brzo suočiti sa negativnim reakcijama i snažnim protivljenjem. Razmišljajte svojom glavom i ne dozvolite da vas neko nagovori na upitne poslove ili sumnjive investicije.

LAV (22.07. – 22.08.)
Svojim bi naglim odlukama i potezima mogli izazvati brige kod pojedinih osoba ali nemojte oklijevati niti odustajati od onoga u što ste sigurni jer ćete jedino tako prebroditi sve ono što se dešavalo u prethodnih nekoliko dana te vam stvaralo osjećaj nesigurnosti. Nemojte vjerovati osobama iz prošlosti i ne pretjerujte.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ako niste zadovoljni svojim privatnim životom, budite spremni unijeti u njega promjene. Nije loše porazgovarati o onom što vas muči i otvoreno reći što planirate napraviti ali samo uz uvjet da se pokrenete. Općenito kada su u pitanju međuljudski odnosi, očekujte dosta dešavanja ali sve će biti u redu ako je od srca.

VAGA (23.09.-22.10.)
Budite spremni na novu poslovnu ponudu i dobro razmislite o svakoj novoj prilici. Ozbiljna organizacija će ubrzo prepoznati vaše talente i sigurno vam se javiti sa željom da se uključite u manji projekt. Uštedjet ćete dosta vremena ako morate donijeti odluku i obratite se odmah izvoru informacija. Razmislite i o alternativama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete najbolje proći ako uspijete kontrolisati svoju maštu i ljubomoru. Budite oprezni kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, posebno ako se nađete u središtu debate ili morate surađivati sa nekim tko vam nije drag. U privatnom su životu također mogući problemi, ostanite balansirani i u hodu prihvatite nove promjene.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Kada su u pitanju ljubav i romantika, danas bi mogli pogriješiti i narušiti odnos koji vam je bitan. Budite ljubazni i pokažite razumijevanje prema osobama koje volite. Kada je u pitanju posao, iako neće biti većih dešavanja, mogli bi dobiti zanimljiv prijedlog od strane osobe iz prošlosti. Ne trebate žuriti sa odlukama.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte dijeliti informacije sa osobama koje poznajete vrlo kratko ili vas čine nesigurnima. Stvari bi vam se lako mogle obiti o glavu ako pretjerate i previše otvoreno kažete svoje mišljenje. Dan je povoljan za investicije ali se nemojte upuštati u partnerske odnose niti računati na tuđi novac. Isto tako, svoj novac držite blizu sebe.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Vaš će današnji uspjeh u najvećoj mjeri ovisiti o tome kako se ponašate prema drugima. Rijetko ćete što moći ostvariti sami pa se radije posvetite razgovorima sa kolegama, zauzmite pozitivan stav i budite spremni na kompromis odnosno dijeljenje. U ljubavi će vas netko inspirisati te vam pomoći da napravite ono što planirate.

RIBE (20.02.-20.03.)
Pred vama je uspješan dan stoga ga spremno iskoristite. Možete ostvariti dosta toga i konačno sebi priskrbiti puno bolju poziciju. Ipak, prije nego što nešto potpišete, zamolite osobu od povjerenja da još jednom sve pročita i kaže svoje mišljenje. Izgledne su i promjene na privatnom polju koje će vam dati puno više slobode, piše tarot-horoskop.