Fudbalski savez RS prekinuo niže lige, odluke o nastavku bit će donesene naknadno

Fudbalski savez RS izdao je saopštenje da se u nižim rangovima prekida takmičenje zbog nepoželjne situacije sa pandemijom koronavirusa.

Elitni rang fudbala u Bosni i Hercegovini m:tel Premijer liga, Prva liga FBiH i Prva liga RS se nastavljaju.

Fudbalski savez RS je potvrdio u saopštenju koje su lige prekinute, ali i da se ima namjera nastaviti takmičenje, o čemu će klubovi biti na vrijeme informisani.

“Shodno zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije od 21. marta 2021. godine kojima je, između ostalog, zabranjen rad subjektima koji u okviru svoje djelatnosti okupljaju veći broj lica na jednom mjestu, dužni smo da vas obavijestimo da se obustavljaju sve trenažne i takmičarske aktivnosti u Drugoj ligi Zapad, Drugoj ligi Istok, Regionalnoj ligi Zapad, Regionalnoj ligi Centar, Regionalnoj ligi Istok, te Omladinskoj kvalitetnoj ligi FSRS (pioniri), po grupama Zapad, Istok i Jug. Takmičenje u Prvoj ligi RS, Prvoj futsal ligi RS, Kupu RS u futsalu i Omladinskoj ligi BiH (juniori i kadeti) odvijat će se po Kalendaru takmičenja, a o nastavku takmičenja za gore navedene lige klubovi će biti naknadno obaviješteni”, stoji u danas objavljenom saopštenju.

👉 ОБАВЈЕШТЕЊЕ 👈

Posted by Fudbalski savez Republike Srpske on Wednesday, 24 March 2021