Andy Cohen najavio ponovno okupljanje “Keeping Up With The Kardashians”

Andy Cohen nedavno je snimio predstojeće ponovno okupljanje “Keeping Up With The Kardashians”, jer snimanje emisije završava se nakon 20 sezona i 14 godina.

U ponedjeljak je Cohen o tome govorio na SiriusXM-ovom “Andy Cohen Liveu”.

Mislim, Kim i Khloé su konkretno bili poput: ‘Želimo to učiniti. Želimo to učiniti ispravno. Želimo izaći s praskom. Želimo ovo, želimo ići tamo. Učini svoje, učini svoje stvar‘”.

Foto: Instagram/ Kim Kardashian
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

Pa, ali bilo je pomalo zastrašujuće kad sam sjeo s njima jer nisu bili navikli na ovo“, rekao je Cohen. “I mislim da Kris vrlo svjesno nije željela da ima zlobu kakvu imaju neka okupljanja ‘Domaćica’ ili, znate, nivo oštrine.”

Foto: Instagram/ Khloe Kardahsian
Foto: Instagram/ Khloe Kardahsian

Prema Cohenu, nije postojala nikakva opasnost da se to dogodi, jer oni nisu tip porodice koji se baca u zrak poput nekih od “stvarnih domaćica”.

I to nije ono što sam želio od njih“, rekao je čovjek koji je domaćin tih okupljanja franšiza “Prave domaćice”. “Što ja, što mi je bio cilj razgovarati o svemu, citirati Bethenny Frankel, spomenuti sve”.

Na temelju onoga što je Cohen rekao, postigao je svoj cilj natjeravši ih da razgovaraju o svemu, od lažnih kundaka, bivših i da li Kris Jenner stoji iza seks trake Kim Kardashian West, prenosi CNN.

Kim Kardashian uvjerava obožavatelje da će nova emisija biti pokrenuta kad završi ‘KUWTK’

Cohen je izjavio: “Zaljubio sam se u cijelu porodicu“.

“Volim, na način na koji mislim da se svi koji gledaju tu emisiju u konačnici zaljube u njih.” on je rekao. “Stvarno sam se zaljubio. Mislim da su zaista impresivni”.

Foto: Screenshot
Kendall Jenner
Foto: Facebook
Foto: Facebook