Jeste li spremni za 18 sezonu serije Grey’s Anatomy

ABC je u ponedjeljak najavio da će se “Grey’s Anatomy” vratiti u sezonu 18, te “Station 19” će se vratiti također u petoj sezoni.

“‘Station 19’ i ‘Grey’s Anatomy’ učinili su nevjerojatan posao časteći stvarne heroje dajući publici nepokolebljiv pogled na jednu od najvećih medicinskih priča našeg vremena,” Craig Erwich, predsjednik Hulu Originals i ABC Entertainment, navodi se u izjavi.

Krista i njen tim pisaca nastavili su pružati uvjerljivo i suosjećajno pripovijedanje priča koje je obilježje ovih emisija, i stvorili su neke od trenutaka o kojima se najviše govorilo u godini. Tako smo zahvalni našim talentiranim glumačkim ekipama i ekipama za njihov izvanredan rad koji se povezuje sa gledateljima svuda, a mi se radujemo što ćemo sljedeće sezone podijeliti još značajnijih trenutaka s našim obožavateljima“.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prema ABC-u, “Grey’s Anatomy” se u TV sezoni 2020. – 2021. rangirao kao prva serija zabave među odraslima od 18 do 49 godina i kao prva emisija mreže po ukupnom broju gledalaca. Kada se uzme u obzir odloženo gledanje, emisija je do sada dosegla prosječno 15,7 miliona gledalaca ove sezone.

Scenaristi, režiseri, glumačke ekipe i ekipe” Grey’s Anatomy “i” Station 19 “toliko su naporno radili na oživljavanju ovih emisija prošle sezone“, rekla je Krista Vernoff, koja je voditeljica emisija i izvršna producentica u obje serije. “Održavati jedni druge na snimanju, odajući počast herojima i prvima koji su reagirali, izazov je i privilegija”, prenosi CNN.