Foto: CineStar

Video/ Popularni regionalni YouTuber Dejan Dražić, poznatiji kao Dex Rock u subotu dolazi u Sarajevo

Dex Rock ekskluzivni je gost na svim projekcijama animiranog Disney filma “Luka” koji se u kinu CineStar 4DX u Bingo Centru u Sarajevu prikazuje u subotu, 26. juna u terminima od 11:00 do 17:00 sati.

Svi koji uživaju u zanimljivim YouTube videima Dex Rocka, kojeg na YouTubeu prati više od 1.61 milion fanova, ove subote ga mogu vidjeti na svim projekcijama filma “Luka” u CineStaru Sarajevo u Bingo Centru, a najveći fanovi će, u sklopu menija s kokicama i pićem, moći kupiti i svijetleću Dex Rock majicu.

Nova porodična animirana avantura “Luka” najnovije je ostvarenje iz Disney i Pixar produkcije. U režiji Enrica Casarose dolazi nam zabavna priča o prijateljstvu dvojice tinejdžera tokom jednog leta u talijanskom primorskom gradu Luka.

CineStar se pobrinuo da za ovu specijalnu projekciju osigura standardnu cijenu ulaznica pa će djeca moći vidjeti svog najdražeg you tubera bez ikakve nadoplate, no s obzirom da je broj mjesta ograničen.

Svoju ulaznicu možete osigurati na vrijeme putem http://bit.ly/DexRockuCineStaruSarajevo ili na blagajni kina.

“U skladu s propisanim mjerama zaštite, Dex Rock će u subotu biti prisutan samo na projekcijama filma “Luka” na kojima će pozdraviti djecu. Neće biti moguće fotografisanje svakog djeteta s njim zbog mjera opreza, te Dex Rock neće biti u lobbyju kina jer #ostanimoodgovorni”, navodi se u saopćenju CineStara.