Foto: Pixabay

Smiješi im se bogatstvo: Horoskopski znakovi koji imaju najveće šanse da postanu milijarderi

Prema analizi Forbesove liste o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazalo se da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse da tijekom života postanu milijarderi.

Nije iznenađujuće da se Jarac našao na tom popisu. Osobe rođene u ovom znaku su najvrijedniji horoskopski znak. Jarčevi su odlučni, ambiciozni i pronicljivi, piše Forbes.

Osim toga, Jarčevi izuzetno cijene novac i želja im je dobro zarađivati. Osobe rođene u ovom zakonu vole živjeti lagodno i luksuzno.

Lavovi su također prilično ambiciozne osobe koje također imaju materijalističke ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku teže tome da budu uspješni te da ih drugi ljudi cijene i dive im se.

Uz to, Lavovi su izuzetno snažne osobe s izraženim rukovoditeljskim vještinama pa su stoga po prirodi dobre vođe. Zbog toga se druge osobe često ugledaju na njih.

Škorpioni su snažni i neustrašivi i mogu biti nemilosrdni kada žele ostvariti svoje ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku ne boje se ničega. Ne vole raditi za druge, piše metro.co.uk. Škorpioni su “alfa” znak.

Rang lista horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da postanu milijarderi:

Jarac; Lav; Škorpija; Bik; Vaga; Djevica; Ribe; Ovan; Strijelac; Rak; Vodenjak; Blizanci.