Vage danas biti u velikoj dilemi, a Vodolije očekuje sukob sa voljenom osobom

OVAN

Moguće je da ćete dobiti poziv za izlazak od drage osobe na kojem vas očekuje dobar provod. Kroz današnje zadatke na poslu pokazati ćete se kao odličan psiholog i na taj način osigurati bodove kod nadređenih. Treba vam sna.

BIK

Na pragu ste rješenja nekog porodičnog problema. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik. Napokon ćete postići zadovoljavajući dogovor oko sponzoriranja projekta na kojem već dugo radite. Ne bježite od liječenja alternativnom medicinom.

BLIZANCI

Odnosi sa vašim partnerom razvijaju se dobro, a danas pustite mašti na volju i začinite vašu ljubav. Danas se naoružajte strpljenjem i tolerancijom jer neophodna vam je kako biste završili planirane poslove sa vašim kolegama. Budite iskreni prema svima.

RAK

Potrebno vam je društvo i razgovor sa osobom od povjerenja kako biste se oslobodili nervoze. Nezadovoljni ste trenutnim poslom, vrijeme je da razmislite o nekim novim opcijama i izazovima. Promjena radne sredine će vam prijati. Osjećati ćete se odlično.

LAV

Poradite na komunikaciji sa partnerom, potrudite se da se jasnije izražavate, pa će sve doći na svoje mjesto. Danas ćete se u finansijskim pitanjima pokazati kao pravi čarobnjak, a drugi će pohvaliti vaše ideje. Pripazite na ishranu.

DJEVICA

Strpite se još malo, vaša srodna duša vas čeka iza ugla. Danas ćete biti prbukirani radnim obavazama pa će vam drugi izlaziti u susret. U svemu će doći do izražaja i vaše organizacijske sposobnosti. Ojačajte imunitet.

VAGA

Danas ćete biti u velikoj dilemi, moguće je da ćete da pristanete na neke ustupke voljenoj osobi, a preko svoje volje. Na poslu vas očekuje uobičajen radni dan. U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su solo danas imaju priliku da uspostave bliski kontakt s osobom s kojom rade ili koju znaju preko posla. Danas ćete dobiti nove zadatke koji će tražiti da im se posvetite s punom pažnjom. Pod stresom ste.

STRIJELAC

Očekivanja od vašeg partnera danas bi se mogla ispuniti, bit ćete prijatno iznenađeni. Danas je onaj dan kada na poslu imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke. Naoružajte se strpljenjem. Mogući su bolovi u nogama.

JARAC

U posljednje vrijeme primjećujte da se udaljavate od voljene osobe,a danas biste mogli doživjeti veliko razočarenje. Danas vam se pruža prilika za neobičnu saradnju. Prihvatite ju! Posvetite se sportu.

VODOLIJA

Moguć je sukob sa voljnom osobom, pazite na svoje riječi jer će vas koštati. Trenutno se od vas na poslu očekuje više nego što možete pružiti. Moguće migrene.

RIBE

Danas ćete provesti ugodno vrijeme s voljenom osobom. Oni koji su još sami dobro se zabavljaju. Vaši nadređeni danas će vas razočarati izborom, ali imajte u vidu da su u odlučivanju neobjektivni. Poradite na fleksibilnosti tijela.