Blizanci će se truditi unijeti malo izazova u vezu, Strijelcima će dan donijeti zanimljivo otkriće u ljubavi

OVAN

Dok će vas voljena osoba poticati na otvaranje čak i kroz provokacije, vi ćete imati potebu za povlačenjem. Bit će prolaznih problema u usaglašavanju mišljenja između vas i vaših poslovnih partnera. Čitajte između redova.

BIK

Kompromise u odnosima naći ćete uz pomoć svojih prijatelja. Oni će vas znati posavjetovati i uputiti. Zanemarit ćete zahtjeve svojih nadređenih i radit ćete po svom. U pravu ste samo djelomično. Treba se pošteno naspavati.

BLIZANCI

Poželjet ćete unijeti malo izazova u svoju vezu, pa ćete se potruditi malo isprovocirati voljenu osobu, no s dobrim namjerama. Danas će vam na radnom mjestu biti zanimljivo. Osvježenje će donijeti novi suradnici s kojima ćete komunicirati. Male emotivne napetosti.

RAK

Doći će do blagog poboljšanja u osobnim odnosima, ali još ne takvog da biste mogli odahnuti. Ne petljajte s onima za koje intuitivno osjećate da nisu na vašoj strani. S njima odradite samo ono što morate. Zaključujte u miru.

LAV

Oslanjat ćete se na svoje šesto čulo. Ono će vas poticati da bolje surađujete s drugom stranom. U predloženom poslu s prijateljima ne budite popustljivi jer ćete unatoč dobrim namjerama, biti na gubitku. Ponekad ste siti svega. Osamite se.

DJEVICA

Mogli biste se naći na maloj vagi između osjećaja i dužnosti. Srećom, brzo ćete prepoznati pravi put. Na čvrstim temeljima vi krećete razvijati novi dugoročan plan poslova koji imaju budućnost. Pokušajte biti ležerniji.

VAGA

Pred vama je dan u kom ćete imati priliku pokazati svoj smisao za praktično u privatnom životu. Mnogi će se potruditi da se izraze na pravi način ili će ono što su dugo pripremali izaći na vidjelo. Male probavne smetnje.

ŠKORPIJA

Dok vi maštate o nježnosti i pažnji, partner vas iznenađuje otkačenim prijedlozima koji donose nemir. Odlično će vam ići svi poslovi za koje treba aktivirati intuiciju ili umjetničke sposobnosti. Treba biti strpljiv.

STRIJELAC

Posvećenost ljubavnim tajnama donijet će i jedno zanimljivo otkriće koje će vas zaintrigirati. Ničega neće biti ni previše, ni premalo. Baš vi ćete biti ona osoba koja će stvari dovoditi u ravnotežu. Već sutra bit će drukčije.

JARAC

Pred vama je kvalitetan dan u kom ćete lako zanemariti povremene nervozice i ljubavlju pobjeđivati nemire. Danas ne ulazite u rasprave, a ako može, ni u priče sa šefovima, jer će oni misliti jedno, a vi drugo. U dobroj ste formi.

VODOLIJA

Bit ćete konstruktivni u svim diskusijama s partnerom koje će usput, biti obojane humorom. Zadovoljni ste kako stvari napreduju. Danas uređujete neke sitnice u svom poslu i to vam ide dobro. Uspjet ćete u svojim namjerama.

RIBE

Svojim ponašanjem danas ćete zbunjivati partnera. Čas ćete biti nježni, a čas vrlo grubi. Odlučite se. Moguće je da će vam biti predloženo nešto o čemu trebate dublje razmisliti. Zato ne žurite, nego se povucite. Treba se znati opustiti.