Foto: Screenshot

Video/ Vučić pio vino i “valjao gluposti” na sajmu, šikanirao savjetnicu i nije dozvolio da mu uzmu čašu

U Beogradu je održan sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana, a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.

Naime, gledatelji su na pojedinim televizijama mogli dulje od sat vremena gledati Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može “mnogo da popije”.

Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu”, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i, kako piše Nova.rs, pripitom Vučiću savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je uzeti čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio piti.

Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula stavljati Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…”

Zatim je opet uzeo čašu vina sa štanda.

Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na što se Suzana Vasiljević nadovezala uz komentar da nije “uplašena”, nego ga “albanski premijer čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala Vučića uhvatiti za ruku, ali se on izmakao.

Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli gledati i Novaka Đokovića i Vučićevog sina Danila Vučića.

Sine, hoćeš ti da probaš umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom”, rekao je Vučić sinu Danilu.

Vučić se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin može “služiti vino te radi u jednoj vinoteci”.

Trebao vam je ovdje i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio danas, što ne pomažeš”, pitao je Vučić Danila, a onda nastavio:

Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino… On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin može i da služi i sve… Vidiš kako zna dokle da sipa.”